Beheer Aan ’t Verlaat

Het beheer van alle kamers wordt uitgevoerd door 4-Freedom, voor vragen kun je terecht bij de beheerder via utrecht@4-freedom.nl. In de instructiegids die alle bewoners ontvangen staat tevens een lijst met overige contactgegevens onder het kopje ‘beheer’, zoals de huismeester.

Als er iets kapot is in je woning kun je een reparatieverzoek indienen. Om deze verzoeken in te dienen kan je terecht bij 4-Freedom door een mailtje te sturen of te bellen naar 088 – 770 44 00.

Beheer Abtswoude Bloeit

Het beheer van Abtswoude Bloeit wordt gedaan door dhr. Vonk. Voor klachten en vragen kunnen huurders van Abtswoude Bloeit een mail sturen naar de huismeester. In de instructiegids die alle bewoners ontvangen staat tevens een lijst met overige contactgegevens onder het kopje ‘beheer’, zoals de huismeester.

Op zoek naar een kamer?

SHS Delft heeft op dit moment GEEN kamers beschikbaar.

Kamers die worden opgeleverd in nieuwe projecten van SHS Delft zullen verhuurd worden door SHS Delft zelf. Houd voor de oplevering van nieuwe projecten onze website en sociale media-kanalen in de gaten.
Kamers die vrijkomen in al opgeleverde projecten in Nederlandse studentenhuizen zullen in eerste instantie door het huis zelf worden opgevuld. Elk huis heeft de mogelijkheid zelf op zoek te gaan naar een nieuwe huisgenoot, al dan niet door een instemming. Indien er een instemming plaatsvindt, wordt deze meestal gedeeld op websites als kamernet.nl en roombase.nl.

Vrijgekomen kamers voor internationale studenten worden opgevuld door het International Office van de TU Delft. Omdat veel internationale studenten geen connectie hebben met de Delftse woningmarkt, biedt de TU Delft kamers aan internationale studenten aan.