Reparaties en klachten

Het beheer van alle kamers wordt uitgevoerd door 4-Freedom, voor vragen kun je terecht bij de beheerder via utrecht@4-freedom.nl. In de instructiegids die alle bewoners ontvangen staat tevens een lijst met overige contactgegevens onder het kopje ‘beheer’, zoals de huismeester.

Als er iets kapot is in je woning kun je een reparatieverzoek indienen. Om deze verzoeken in te dienen kan je terecht bij 4-Freedom door een mailtje te sturen of te bellen naar 088 – 770 44 00.

Op zoek naar een kamer?

Kamers die worden opgeleverd in nieuwe projecten van SHS Delft zullen verhuurd worden door onze beheerparij 4-Freedom. Dit zullen zij doen vanuit hun eigen bestand met kamerzoekenden in Delft. Ga naar de website van 4-Freedom om je daarvoor in te schrijven.
Kamers die vrijkomen in al opgeleverde projecten in Nederlandse studentenhuizen zullen in eerste instantie door het huis zelf worden opgevuld. Elk huis heeft de mogelijkheid zelf op zoek te gaan naar een nieuwe huisgenoot, al dan niet door een instemming. Indien er een instemming plaatsvindt, wordt deze meestal gedeeld op websites als kamernet.nl en roombase.nl.

Vrijgekomen kamers voor internationale studenten worden opgevuld door het International Office van de TU Delft. Omdat veel internationale studenten geen connectie hebben met de Delftse woningmarkt, biedt de TU Delft kamers aan internationale studenten aan.