Anneloes Tilman

Over Anneloes Tilman

+31 (0)6 13 451 901

Voorzitter

Ik ben Anneloes Tilman en ik ben mijn functie als secretaris begonnen in februari 2018. Ik heb in juli 2017 mijn bachelor Bouwkunde aan de TU Delft afgerond. Hierna wou ik mezelf graag verbreden voordat ik aan mijn master zou beginnen. Ik ben toen in september 2017 aan de slag gegaan als stagiair bij het Rijksvastgoedbedrijf voor een periode van vijf maanden. Hier ben ik veel met de bestaande bouw en monumenten bezig geweest op veel verschillende manieren. Ik heb al veel bijgeleerd in deze periode maar miste verantwoordelijkheid in mijn rol als stagiair. Dit hoop ik tijdens mijn bestuursjaar bij SHS wel te ervaren. Ik zou graag deze verantwoordelijkheid inzetten in de praktijk van de professionele wereld waar ik al een glimp van op heb mogen vangen. Verder heb ik affiniteit met transformatie en ik wil me hier graag meer in verdiepen. Hier ben ik mee begonnen bij mijn stage en wil dit graag doorzetten bij SHS.

Een bestuursjaar bij SHS Delft zal voor mij een mooie combinatie worden van praktijk, verantwoordelijkheid en transformatie.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor meerdere taken. Naast het notuleren tijdens vergaderingen houd ik mij ook bezig met de promotie van de stichting en diens projecten. Zo beheer ik de social media, schrijf nieuwsbrieven, onderhoud de website en ben verantwoordelijk voor de bestuurspromotie.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone