Evi Dirks

Over Evi Dirks

+31 (0)6 51 46 93 65

Bestuurslid vastgoed

In September 2015 ben ik toegetreden als Bestuurslid vastgoed. Voorafgaand aan mijn bestuursjaar heb ik mijn bachelor Bouwkunde afgerond en heb ik een start gemaakt met een master Heritage and Architecture. Tijdens het studeren zat het al lange tijd in mijn hoofd om een bestuursjaar te gaan doen. Toen ik SHS delft tegenkwam leek dit een perfecte kans om dieper te duiken in de materie van mij studie. Tijdens mijn stage heb ik kennisgemaakt en ervaring opgedaan in de praktijk en gemerkt dat dit heel waardevol is. Na mijn stage en naast mijn studie Bouwkunde wilde ik dit bestuursjaar gebruiken om meer praktijkervaring op te doen. 

Tijdens mijn bestuursjaar als bestuurslid vastgoed heb ik een breed takenpakket. Ik zal mij als eerste bezighouden met de laatste aanpassingen in de bouw van de studentenpaviljoens en de voortgang en kwaliteit van het gedane werk bewaken. Verder zal ik mij gaan richten op nieuwe projecten, het ontwerp en de kwaliteit vastleggen en de aanbestedingen doen.

Na een jaar bij SHS Delft zal ik mijn studie voortzetten en mijn master gaan afronden. Graag wil ik afstuderen in de richting Heritage & Architecture, hierbij zullen de opgedane kennis en praktijkondervindingen bij SHS Delft goed van pas komen.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw Naam (verplicht)

Uw Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw Vragen

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone