Gwenhwyfar Spil

Over Gwenhwyfar Spil

+31 (0)6 42 89 93 92

Bestuurslid vastgoed

Bestuurs ervaring!

Het vinden van een nieuw project was mijn belangrijkste taak tijdens mijn bestuursjaar bij SHS Delft. Dit is gelukt Abtswoude Bloeit is realiteit geworden! Voor Abtswoude heb ik samen met mijn bestuursgenoten de plannen gemaakt voor de transformatie van verzorgingstehuis tot studenten woningen. Hiervoor heb ik de tekeningen gemaakt en ben ik in de vergunningsaanvraag stukken gereed gemaakt. Het grote verschil met studeren is dat bij SHS Delft je ontwerp ook echt gerealiseerd wordt. Daarnaast het ik samen gewerkt met een aannemer, investeerder, brandweer en andere architecten om de plannen realistisch te maken.

Status:

Door SHS Delft ben ik mij gaan realiseren dat het ontwikkelen van duurzame bouwwerken veel focus nodig is, om niet zomaar voor de goedkoopste oplossing te gaan. Dit heeft geresulteerd in een andere master keuze dan ik voor het bestuursjaar voor ogen had. Dit jaar ben ik begonnen aan de master MADE¸ Metropolitan Analysis, Design and Engineering. Deze master is gefocust op het analyseren van de uitdagingen in een stad en hoe deze gecombineerd tot een duurzame oplossing kunnen leiden.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw Naam (verplicht)

Uw Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw Vragen

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone