Janneke Michielsen

Over Janneke Michielsen

(+31) 6 15 25 67 90

Penningmeester

Vanaf februari 2015 zit ik als penningmeester in het bestuur van SHS Delft. Tijdens mijn bachelor Technische Bestuurskunde was ik een keer aanwezig bij een lunchlezing van SHS Delft, waarna ik gelijk enthousiast raakte. Binnen mijn studie Technische Bestuurskunde en de minor Projectmanagement heb ik de basisaspecten geleerd voor het ondernemen van grootschalige projecten en dan met name de financiële aspecten. Ik had echter nog niet de gelegenheid gehad om die opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Aangezien een bestuursjaar bij SHS Delft een mooie gelegenheid biedt om theorie en praktijk samen te brengen, heb ik er destijds voor gekozen om te solliciteren naar de functie van penningmeester en sinds februari mag ik deel uitmaken van het nieuwe bestuur.

Als penningmeester bij SHS Delft ben je niet alleen verantwoordelijk voor de boekhouding van de stichting, zoals bij de meeste andere besturen, maar ben je tevens verantwoordelijk  voor het bepalen van de huurprijzen, het doen van marktonderzoek en het onderhandelen met betrokkenen. Deze diversiteit maakt de taak van penningmeester naar mijn mening zo leuk en leerzaam. Momenteel zijn we bezig met een volgend project en ben ik aan het onderzoeken wat goede huurprijzen zouden zijn voor deze kamers. Het is belangrijk om hierbij een balans te vinden tussen betaalbare kamers en huurprijzen die het project rendabel maken.

Na mijn bestuursjaar ben ik van plan om mijn bachelor Technische Bestuurskunde af te ronden. Aangezien ik in dit bestuursjaar veel kennis op zal doen omtrent herontwikkeling en studenthuisvesting, lijkt het me interessant om deze informatie toe te passen in mijn bachelor eindproject. Na mijn bachelor wil ik de master SEPAM (Systems Engineering, Policy Analysis and Management) of CME (Construction Management and Engineering) gaan doen. Bij beide masters is het mogelijk om me verder in de bouw en ruimtelijke ontwikkeling te gaan verdiepen en de kennis die ik zal opdoen bij SHS Delft zal hier dus goed van pas komen.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw Naam (verplicht)

Uw Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw Vragen

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone