Job de Vogel

Over Job de Vogel

+310613451901

Secretaris

Mijn naam is Job de Vogel. In augustus 2018 ben ik secretaris geworden bij SHS Delft. In 2017 heb ik mij propedeuse Bouwkunde aan de TU Delft behaald. Na twee jaar Bouwkunde studeren was ik toe aan een praktische uitdaging. Ik kwam voor het eerst in aanraking met stichting SHS Delft tijdens de realisatie van Abtswoude Bloeit. De realisatie van de project en de grote verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat voor het studentenbestuur, inspireerde mij om zelf secretaris te worden bij de stichting. Tijdens mijn bestuursjaar hoop ik te ontdekken welke richting ik op wil gaan na mijn bachelor, mijn netwerk verbreden en te ontdekken wat management in de bouw inhoudt in de praktijk. SHS Delft zie ik als een uitdaging, waarin ik in aanraking kan komen met de professionele bouwwereld.

SHS Delft is voor mij een unieke kans om als student een verantwoordelijke functie te krijgen in de bouwwereld, waarin management, praktijk en projectrealisatie samenkomen.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de promotie van de stichting naar studenten en de professionele wereld. Ook het onderhouden van de website en social media behoort tot mijn functie. In het eerste half jaar kan ik als secretaris de stichting goed leren kennen en bereid ik me voor op mijn functie als voorzitter.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone