Job de Vogel

Over Job de Vogel

+310613451901

Voorzitter

Mijn naam is Job de Vogel. In augustus 2018 ben ik secretaris geworden bij SHS Delft. In 2017 heb ik mij propedeuse Bouwkunde aan de TU Delft behaald. Na twee jaar Bouwkunde studeren was ik toe aan een praktische uitdaging. Ik kwam voor het eerst in aanraking met SHS Delft tijdens de realisatie van Abtswoude Bloeit. De realisatie van het project en de grote verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat voor het studentenbestuur, inspireerde mij om zelf secretaris te worden bij de stichting.

Begin 2019 ben ik aangetreden als voorzitter, naar verwachting een jaar waarin de SHS Delft weer veel zal veranderen. De zoektocht naar een nieuw transformatieproject, in combinatie met ontwikkelingen binnen de stichtingen, zorgt voor een nieuwe grote uitdaging. Dit jaar biedt mij de gelegenheid om beter te leren omgaan met een verantwoordelijke functie, de stichting verder te brengen met mijn ervaringen van het half eerste jaar en tot slot mijn persoonlijke bijdrage aan de woningmarkt van Delft te leveren.

Een bestuursjaar bij SHS Delft is voor mij een unieke kans om meer praktijkervaring op te doen in de bouwwereld, meer te leren over transformatieprojecten en een verantwoordelijke functie te ervaren.

Als voorzitter ben ik het gezicht en aanspreekpunt van SHS Delft. Mijn belangrijkste taken zijn het onderhouden van de communicatie met externe partijen en het leiding geven aan het bestuur. Verder ben ik verantwoordelijk voor de verantwoording van bestuursactiviteiten en de voortgang van projecten richting de Raad van Toezicht.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone