Steven Hamming

Over Steven Hamming

+31 (0)6 13 451 901

Penningmeester

Vanaf februari 2017 tot februari 2018 heb ik me bezig gehouden met het financiële reilen en zijlen van de stichting. Ik studeer zelf Bouwkunde aan de TU Delft en nadat ik met een project klaar was, waarbij ik de rol van vastgoedontwikkelaar vervulde, werd ik benaderd door SHS Delft om te solliciteren voor een fulltime bestuursjaar. Aangezien ik in het door hen gerealiseerde project  ‘Aan ’t Verlaat 31’ woon en mijn kamer zelfs naast het kantoor ligt, had ik al een beetje inzicht in wat er zich aan de andere kant van de muur afspeelde.

Van jongs af aan heb ik affiniteit gehad met financiën en toen ik uit de sollicitatie begreep dat de functie van penningmeester vrij kwam voor dit bestuur, heb ik me dan ook specifiek daarvoor aangemeld. Daarnaast had ik al ervaring met besturen in de vorm van een parttime bestuur voor een sportvereniging. Ook ben ik mijn studie aan het afronden en leek het me een slimme zet om meer te leren over het vak waar ik na mijn bachelor verder mee wil gaan.

Na mijn bestuursjaar ben ik voor het afronden van mijn bachelor een stageminor bij een grote bank gaan doen, waar ik onderzoek doe naar de studentenhuisvestingsmarkt. Wanneer ik mijn bachelor voltooid heb, wil ik mijn opleiding vervolgen door een master te doen in de richting Management in the Built Environment. Op die manier heb ik zowel theoretische kennis als praktische ervaring in dit vakgebied. Het lijkt me fantastisch om me in de toekomst bezig te houden met een scala aan projecten waarmee ik idealiter ook nog het één en ander van de wereld kan zien.

Eén van de hoofdtaken voor mij als penningmeester is de boekhouding van de stichting. Buiten de liquiditeit van de stichting waarborgen houd ik me ook veel bezig met businesscases en markonderzoeken met het oog op toekomstige projecten. Ook behartig ik de belangen van de studenten in de vorm van onderhandelingen over huurprijzen of voorschoten in servicekosten en controleer ik de exploitatie.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw Naam (verplicht)

Uw Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw Vragen

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone