Linda Matser

Over Linda Matser

+31 (0)6 22 79 92 32

Voorzitter

Sinds februari 2015 ben ik aangesteld als secretaris binnen het bestuur van SHS Delft. Voor deze aanstelling heb ik mijn bachelor Bouwkunde aan de TU Delft afgerond. Tijdens deze bachelor ontdekte ik al snel dat het studentenleven meer te bieden heeft dan de studie zelf. Daarom ben ik actief geworden bij mijn studievereniging, waar ik verschillende excursies en reizen heb georganiseerd. Tijdens deze periode heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het ‘bestuursjaar’ , maar dan van de studievereniging.  Mij leek dit altijd al een interessante en leerzame bezigheid, maar deze bestuursleden zijn overwegend bezig met het organiseren van activiteiten en doen dus in mindere mate praktische ervaring op binnen het werkveld. Daarom miste ik daarbij de directe connectie met de studie en dus studiegerelateerde werkzaamheden.

Tijdens een excursie naar de studentenflat Aan ’t Verlaat maakte ik voor het eerst kennis met SHS Delft en haar activiteiten. Na het zien van het pand en de verschillende kamers, die op dat moment nog volop in aanbouw waren, werd ik direct enthousiast over de stichting en het project. Naar aanleiding van dit bezoek heb ik dan ook gesolliciteerd naar een bestuursfunctie. Toen al vermoedde ik dat deze veel praktijkervaring zou kunnen opleveren, vooral door de grote verantwoordelijkheden die gedragen worden door de bestuursleden, waardoor goed presteren en het inwinnen van kennis essentieel is. Ook hoopte ik dat dit jaar mij zou kunnen helpen bij de uiteindelijke keuze voor mijn master aan de TU Delft, omdat  niet slechts een specifieke tak van de bouwwereld ervaren en belicht wordt, maar het gehele proces rondom de bouw doorlopen wordt.

Inmiddels ben ik alweer enige tijd in functie en heb ik ontdekt dat de secretarisrol, zoals gehoopt, veel meer inhoudt dan slechts het notuleren van gevoerde gesprekken. Zo is de secretaris altijd aanwezig bij belangrijk overleg met verschillende partijen zoals de gemeente, aannemers, beheerder en ook de bewoners. Daarbij is deze continu bezig met de promotie van de stichting. Een belangrijke activiteit waarmee ik me op dit moment bezig houd is de organisatie van de opening van de studentenflat Aan ‘t Verlaat

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw Naam (verplicht)

Uw Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw Vragen

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone