Margot Hols

Over Margot Hols

+31 (0)6 13 451 901

Voorzitter

Tijdens de minorperiode van de bachelor Bouwkunde heb ik ervoor gekozen om te solliciteren naar een functie binnen SHS Delft. Een bestuursjaar bij deze stichting is de ideale manier om meer praktijkervaring op te doen binnen het transformeren van leegstaande panden en al het andere wat komt kijken bij de bouw. Daarnaast is het een unieke kans om wat bij te kunnen dragen aan de maatschappelijke doelstellingen van de stichting. Als voorzitter van SHS Delft ben ik verantwoordelijk voor het contact met externe partijen en houd ik mij dagelijks bezig met het sturen van de stichting. Daarnaast leid ik ook een andere interessante zijtak van SHS Delft: het ontwikkelen van circulaire keukens en badkamers voor zeer tijdelijke transformatie projecten.

Omdat ik mijn bestuursjaar ook als stageminor doe, doe ik, naast mijn normale werkzaamheden, ook een onderzoek. Dit onderzoek gaat over het ontwikkelen van een openbare woonkamer binnen een nieuw project van SHS Delft waarbij verschillende actoren betrokken zijn. Na mijn bestuursjaar zal ik in september 2018 beginnen aan mijn master Architecture aan de TU Delft. In de toekomst wil ik mij als architect bezig houden met openbare ruimtes en gebouwen en de manier waarop dit mensen (positief) kan beïnvloeden.

Als voorzitter binnen het bestuur van SHS Delft ben ik altijd aanwezig bij belangrijke vergaderingen met verschillende partijen. Dit geeft een goede kijk op de diversiteit binnen het bouwproces. Naast het voorzitten van belangrijke vergaderingen en afspraken houdt ik mij dagelijks bezig met het sturen van de dagelijkse activiteiten van de stichting.  Zo begeleid ik bijvoorbeeld de planning van nieuwe projecten en leg ik contact met nieuwe partijen.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone