Sem Nouws

Over Sem Nouws

+31 (0)6 12 13 91 98

Penningmeester

Sinds februari 2016 ben ik penningmeester van het bestuur van SHS Delft. Tijdens mijn studie Technische Bestuurskunde werd ik, na het bijwonen van een excursie van het Bouw en Ruimtelijke ontwikkeling dispuut, gevraagd om te solliciteren bij SHS Delft. Ik ben me daarna gelijk gaan verdiepen in de stichting en raakte meteen enthousiast om aan de slag te gaan met de projecten en de uitdagingen waar SHS zich mee bezig houdt. Daarnaast heb ik al in verschillende commissies gezeten en ben ik penningmeester van de bigband waar ik in speel. Een fulltime bestuursjaar vond ik een mooie vervolgstap.

De werkzaamheden van SHS sluiten goed aan bij mijn studie. Binnen de studie Technische Bestuurskunde doe ik het domein ‘Bouw en Ruimtelijke ontwikkeling’. Daar heb ik veel geleerd over de vastgoedmarkt en het hele proces dat bij bouwen en herbestemmen komt kijken. Tijdens mijn minor bij Bouwkunde heb ik geleerd hoe een ontwerper naar een gebouw kijkt. Bij SHS kan ik de kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan in de praktijk brengen en kan ik mijn kennis vergroten.

Als penningmeester bij SHS Delft ben je niet alleen verantwoordelijk voor de boekhouding van de stichting, zoals bij andere besturen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bepalen van huurprijzen, het doen van onderzoek en het onderhandelen met verschillende betrokken partijen. Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe projecten en zijn we aan het onderzoeken hoe de toekomst van de stichting eruit ziet. Ook daar is de penningmeester bij betrokken.

Na mijn bestuursjaar ga ik eerst mijn bachelor afronden. Daarna wil ik beginnen aan een master, maar ik weet nog niet welke het wordt. Ik hoop dat ik de ervaringen die ik tijdens mijn bestuursjaar opdoe kan gebruiken bij het kiezen van een master.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw Naam (verplicht)

Uw Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw Vragen

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone