Simon van Zoest

Over Simon van Zoest

(+31) 6 43 81 64 84

Voorzitter

Als middelbare scholier was ik al erg gefascineerd door de bouw. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een functie bij een klein binnenhuisarchitectenbureau, waar ik vijf jaar lang heb gewerkt. Gedurende die tijd ben ik ook begonnen aan de bachelor bouwkunde aan de TU Delft. Tijdens mijn studie ben ik erg geïnteresseerd geraakt in herontwikkeling, en het duurde dan ook niet lang totdat ik mijn zinnen op SHS Delft had gezet. In september 2014 ben ik aangetreden als secretaris en na een kort half jaar ben ik de functie van voorzitter gaan bekleden. Na een ongelofelijk leerzaam bestuursjaar ben ik begonnen aan de master management in the built environment. Daarnaast houd ik mij momenteel onder andere bezig het met ondersteunen van onderzoek naar de professionalisering van het opdrachtgeverschap van (semi)publieke organisaties. 

Toen ik aantrad binnen het bestuur was de bouw van ons eerste project in volle gang, ik werd dus meteen in het diepe gegooid. Als secretaris was ik o.a. verantwoordelijk voor alle communicatie met de bewoners, de pers en dergelijke. Maar ook het voeren van gesprekken en onderhandelingen met alle actoren behoorde tot de functie; van pandeigenaren en beheerders tot gemeentes en financiers. Na de oplevering van de Studentenflat Aan ’t Verlaat heb ik onder andere een ontwerpwedstrijd opgezet voor een grote multifunctionele ruimte onderin het gebouw.

In februari 2015 ben ik voorzitter geworden. Kort daarna vond een van de hoogtepunten uit mijn bestuursjaar plaats; de officiële opening van ons eerste project. Onder toeziend oog van pers, relaties en familie heeft minister Stef Blok daar met het onthullen van de bar het gebouw officieel geopend. Vervolgens ben ik mij bezig gaan houden met het initiëren van ons tweede project, de Studentenpaviljoens Aan ’t Verlaat. Na een ontzettend leerzame periode waarin ik onder andere verantwoordelijk was voor het rond krijgen van de business case, het aanvragen van de vergunningen en het afstemmen van de huurcontracten zijn we in de zomer van 2015 begonnen met de verbouwing. En terwijl de eerste studenten naar hun kamer verhuisde was het voor mij alweer tijd om het stokje over te dragen aan de nieuwe bestuursleden.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw Naam (verplicht)

Uw Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw Vragen

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone