Theo Steinebach

Over Theo Steinebach

Raad van Toezicht

In 1970 ben ik begonnen met werken bij Ballast Nedam, aangezien er in die tijd een groot tekort was aan ingenieurs kreeg ik de baan al voordat ik afgestudeerd was. Bij Ballast Nedam heb ik als assistent projectleider de bouw begeleid van o.a. olie steigers in Rotterdam en Vlissingen en de spoortunnel onder Schiphol. Ik heb 7 jaar als area manager in Saudi Arabië gewerkt en daar een stadion in Jeddah en een grote haven in Yanbu gebouwd. Na terugkomst uit Saudi Arabië ben ik als directeur van Ballast Nedam aan de slag gegaan.  Een prachtige baan met werken en maatschappijen over de hele wereld.

Na vele jaren reizen voor Ballast ben ik als regio directeur bij HBM gaan werken, na twee jaar daar ben ik overgestapt naar NBM Amstelland (later overgenomen door BAM). Later heb ik voor Arcadis Bouw en Vastgoed gewerkt, een baan waar ik eens aan de kant van de opdrachtgevers kon werken.

In 2006 ben ik met ‘pensioen’ gegaan. Ik ben voor mezelf begonnen en heb TFMS vastgoed bv. opgericht met als werkterreinen: projectmanagement, mediation en advies. Op deze verschillende werkterreinen heb ik in de loop der jaren veel ervaring op gedaan en ik draag dan ook graag mijn kennis en advies over aan de bestuursleden van SHS Delft.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone