Tim Luijten

Over Tim Luijten

+31 (0)6 13 451 901

Penningmeester

Sinds februari 2018 heb ik de taak van penningmeester van het bestuur van SHS Delft op me genomen. Via de studievereniging van Civiele Techniek was ik benaderd door SHS om te solliciteren voor een bestuursfunctie. Omdat ik bij de studievereniging meerdere commissies heb gedaan, leek een bestuursjaar bij SHS me een mooie volgende stap.

Vanaf jonge leeftijd ben ik al bezig met getallen en rekenen. Bij Civiele Techniek werd dit alleen maar versterkt. Hier wordt het je vanaf het begin namelijk al geleerd hoe belangrijk het is om secuur met getallen te werken. Daarom denk ik dat een jaar als penningmeester zeker een leuke uitdaging zal worden. Ook de andere werkzaamheden van SHS sluiten goed aan op mijn studie. Bij het doornemen van een leegstaand pand is het namelijk praktisch om gelijk het inzicht te hebben hoe een constructie in elkaar zit, om deze makkelijk om te bouwen naar studentenhuizen. Bij SHS kan ik deze kennis in de praktijk brengen, en ik weet zeker dat ik tijdens mijn bestuursjaar meer zal leren dan uit welk boek dan ook.

Eén van de hoofdtaken voor mij als penningmeester is de boekhouding van de stichting. Buiten de liquiditeit van de stichting waarborgen houd ik me ook veel bezig met businesscases en markonderzoeken met het oog op toekomstige projecten. Ook behartig ik de belangen van de studenten in de vorm van onderhandelingen over huurprijzen of voorschoten in servicekosten en controleer ik de exploitatie.

Bedankt voor uw interesse. Vul de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone