Vastgoed Eigenaren & Investeerders

Stichting Herontwikkeling tot Studentenhuisvesting Delft (SHS Delft) bestaat sinds 2011 en houdt zich bezig met de tijdelijke herbestemming van leegstaand vastgoed tot studentenhuisvesting. Wij hebben geen winstoogmerk; hierdoor worden transformaties die voorheen geen kans van slagen hadden een stuk aantrekkelijker voor zowel de pandeigenaar als de gebruikers.

Het is onze missie om vastgoedeigenaren van hun maatschappelijke taak jegens het reduceren van leegstand te overtuigen, door het presenteren van een voor hen tijdelijk en kosteloos alternatief voor leegstand. Hiermee beogen wij op een maatschappelijk verantwoorde manier de problemen van leegstand en studentenhuisvesting op te lossen, en het bewustzijn over de mogelijkheden die herbestemming hierin speelt onder relevante partijen te vergroten.

Om in deze missie te slagen is het primaire doel van SHS Delft het integraal ontwikkelen en tijdelijk exploiteren van leegstaand vastgoed naar studentenhuisvesting. Hierin stelt zij zich op als een partij die het herbestemmingsproces zelf initieert en zo veel mogelijk zelf organiseert. De stichting vervult de rol van initiatiefnemer, planontwikkelaar en doet aan de kwaliteitsbewaking gedurende het herbestemmingsproces en de exploitatie.

Interesse?

Voor nieuwe projecten zijn wij altijd opzoek naar (leegstaand-) vastgoed beheerders en investeerders. Wilt u ook uw steentje bijdragen om de problemen omtrent leegstand en studentenhuisvesting op te lossen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de stichting. Dit kan door middel van onderstaand contactformulier, een mail naar info@shsdelft.nl of door te bellen naar  (+31) 6 13 45 19 01. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]