Aan de slag!

Aan de slag!

Wil je echt goed worden in presenteren, leiding nemen en houd je van promotiecampagnes? Ga dan aan de slag als onze nieuwe secretaris/voorzitter!

Wil je projecten ontwerpen en brainstormen over innovatieve woonvormen? Ga dan aan de slag als ons nieuw bestuurslid vastgoed!

Een bestuursjaar bij SHS Delft is een uniek jaar waarin je waardevolle ervaring opdoet, waarmee jij je kunt onderscheiden. Je maakt kennis met het bedrijfsleven in de vastgoedsector en krijgt de kans om je professionele houding te ontwikkelen. Samen met drie enthousiaste bestuursgenoten ben jij verantwoordelijk voor je eigen bedrijf: het realiseren van projecten, het waarborgen van de continuïteit van de stichting en het organiseren van evenementen. Daarbij leer je veel mensen kennen, waardoor je kunt bouwen aan jouw professionele netwerk. 

Bovendien heb je de ruimte om eigen doelen te stellen en je persoonlijk te ontwikkelen. Hiervoor ontvang je ondersteuning van de persoonlijke coach van het bestuur en volg je interessante trainingen van inspirerende professionals.

Stuur een appje naar 0613451901 bij vragen of interesse!

Meld je aan door je CV + motivatiebrief te sturen naar info@shsdelft.nl!