Doe een bestuursjaar bij SHS Delft!

Doe een bestuursjaar bij SHS Delft!

Na de oplevering van ons eerste project, de Studentenflat Aan ´t Verlaat, zijn wij nu druk bezig met het opstarten van nieuwe projecten. Daarom zoeken wij voor de periode van september 2015 tot september 2016 twee nieuwe bestuursleden, die zich vol energie een jaar lang willen inzetten voor SHS Delft.

SHS Delft houdt zich bezig met het oplossen van de structurele kamernood door de (tijdelijke) transformatie van leegstaand vastgoed tot studentenhuisvesting. Dit gehele proces van initiatief tot beheer wordt door dit studentenbestuur beheerst en georganiseerd. Het bestuur bestaat uit vier leden: een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid vastgoed. Elk bestuurslid kent eigen verantwoordelijkheden en werkvelden. Ieder half jaar treden twee nieuwe bestuursleden aan: dit zorgt voor een optimale doorstroom en maximaal kennisbehoud. Vrijkomende functies voor deze periode zijn die van secretaris/voorzitter en van bestuurslid vastgoed.

 

Secretaris / voorzitter
Als voorzitter ben je het aanspreekpunt voor je bestuur, welke je tevens aanstuurt. Overzicht behouden over bestuur én project is essentieel, en daarvoor is veel kennis van zaken nodig omtrent de verschillende projecten. Verder leid je externe en interne vergaderingen en leg je contact met externe partijen, waardoor je veel nieuwe contacten opdoet. Jij bent het gezicht van SHS Delft.

Hieraan voorafgaand ben je werkzaam als secretaris, wat dient als inwerkperiode voor het voorzitterschap. De secretaris houdt zich overwegend bezig met de promotie van de stichting en verslaglegging van de voortgang van de stichting en de projecten. Samen met de voorzitter ben je vaak aanwezig bij externe afspraken, zodat de contactpersonen van de stichting alvast kennis met je kunnen maken. Tevens dien jij als controlerende factor binnen het bestuur: jij zorgt dat taken en afspraken correct worden nageleefd.

 

Bestuurslid vastgoed
Het bestuurslid vastgoed is verantwoordelijk voor de voortgang van het project en controleert deze door het maken en ontwerpen van bouwtekeningen, het doen van aanbestedingen, het onderhandelen over offertes en het voeren van bouwoverleg. Daarbij bewaak je de kwaliteit van de studentenwoningen en onderhandel je samen met de penningmeester over de huurprijzen van de woningen voor de studenten. Een bestuurslid Vastgoed moet daarom zowel affiniteit hebben met het ontwerpen, als met bouwmanagement. Ook het constant in de gaten houden van de vastgoedmarkt in Delft en omgeving voor eventuele toekomstige projecten ligt binnen jouw takenpakket.

 

Past één van deze omschrijvingen goed bij jou en ben jij klaar voor het verkrijgen van grote verantwoordelijkheden? Heb jij affiniteit met de bouwwereld en wil je als student graag meer praktijkervaring opdoen? Stuur dan uiterlijk 1 mei 2015 je cv en motivatiebrief naar info@shsdelft.nl!

Kijk voor een indruk van het bestuursleven bij SHS Delft op onze instagram. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Kom dan naar onze bestuursinteresseborrel op 23 april in de Bouwpub, faculteit Bouwkunde. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook.

 

| De inschrijvingen voor aankomende bestuursperiode zijn intussen gesloten. SHS Delft neemt ieder semester nieuwe bestuursgenoten aan, dus contact met ons opnemen bij interesse kan altijd! | 

 

Heb je interesse? Of wil je meer weten? Laat je gegevens achter voor meer informatie:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]