‘Nullen’ starten kamerzoektocht in Zusterflat

‘Nullen’ starten kamerzoektocht in Zusterflat

SHS Delft was dit jaar gastheer tijdens de KamerZoekDagen in Delft. Bijna 200 nieuwe studenten kregen bij ons de kans om een kijkje te nemen in de nog maagdelijk lege Zusterflat. Speciaal voor deze kamerzoekdagen hadden wij een hele woonverdieping al verbouwd en ingericht om zo een goede indruk te geven van onze woningen.

Tijdens deze KamerZoekDagen kregen aankomende studenten de kans om een rondleiding te krijgen door de Zusterflat. Dit was tevens een moment waarop de studenten zich konden aanmelden voor de verschillende kamers die worden aangeboden. Een groot aantal van deze studenten waren zeer enthousiast en hebben gewillig gebruik gemaakt van deze optie.

Het voormalig onderkomen van zusters-in-opleiding staat al vele jaren leeg en mag nu voor de duur van tien jaar bewoond worden door 150 studenten. De kamers variëren in grootte en ook de woningen variëren in grootte waardoor wij voor iedere wens iets kunnen aanbieden. Dit in combinatie met de grote groene gemeenschappelijke tuin, gemeenschappelijke ruimte op de begane grond en het uitzicht hebben veel studenten overgehaald om zich voor een kamer aan te melden. Ook de TU Delta heeft over deze dagen een artikel geschreven die je hier terug kan vinden

De KamerZoekDagen zijn wat ons betreft zeer geslaagd.

 

 

Geen reacties

Je reactie toevoegen