Oplevering complex Aan ’t Verlaat

Oplevering complex Aan ’t Verlaat

Met trots kunnen wij mededelen dat nu ook het tweede project van SHS Delft, de Studentenpaviljoens Aan ’t Verlaat, in zijn geheel is opgeleverd. Sinds december 2015 zijn alle 127 bewoners het pand ingehuisd. Tezamen met het naastgelegen pand de Studentenflat, biedt het gehele complex op Aan ’t Verlaat nu ruimte aan ongeveer 275 studenten.

Beide panden, welke in bezit zijn van zorginstelling GGZ Delfland, zijn herontwikkeld voor een periode van tien jaar. Gelegen nabij het centrum van Delft en op nog geen tien minuten fietsen van de campus van de TU Delft, biedt het complex de ultieme mogelijkheid tot het tegengaan van de kamernood onder de Delftse student. Daarbij krijgen de gebouwen, welke al enige tijd leeg stonden, een tweede kans tot gebruik.

Onlangs is een bewonerscommissie opgericht voor het complex, die verschillende activiteiten zal organiseren gedurende het jaar. De multifunctionele ruimte op de begane grond van de Studentenflat Aan ’t Verlaat zal hierbij als decor fungeren voor bijvoorbeeld borrels, lezingen, kunstexposities en filmvertoningen.

Kijk hier voor het persbericht rond de oplevering.