SHS Delft zoekt bestuursleden!

SHS Delft zoekt bestuursleden!

SHS Delft is op zoek naar twee nieuwe fulltime bestuursleden voor de periode februari 2019 – februari 2020! De stichting wordt geleid door vier studenten van verschillende faculteiten van TU Delft. Ieder half jaar wisselen twee studenten binnen het bestuur. Op deze manier wordt alle essentiële kennis tijdens een bouwproject binnen de organisatie gehouden.

Waarom SHS?

Een bestuursjaar bij SHS is voor iedereen een unieke kans om in aanraking te komen met de professionele bouwwereld. Als bestuur ben je verantwoordelijk voor het doorlopen van alle fasen van een bouwproces, maar ook de deling van kennis, het geven van workshops en lezingen, spreken op congressen en het doen van conceptontwikkeling. Tijdens dit jaar bouw je een groot netwerk op met mensen uit de bouwwereld. Zo heeft het bestuur een Raad van Toezicht die je ondersteunt tijdens je werk. Dit zijn mensen als de directeur gebiedsontwikkeling Rotterdam, oud-directeur Broek Bakema en verschillende architecten. Deze mensen begeleiden je graag tijdens je werk, maar ondersteunen je graag in je verdere studie waar zij kunnen!

Een bestuursjaar bij SHS vereist meer verantwoordelijkheid dan je bij een stage zal ervaren. Je geeft immers leiding aan een professionele organisatie. Er is ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bestuur doen bij SHS is een mooie aanvulling op een al eerder gelopen stage tijdens je bachelor, maar biedt ook genoeg als je dat nog niet gedaan hebt. Uiteraard krijg je een maandelijkse vergoeding voor je werkzaamheden.

Wat gaat SHS aankomend jaar doen?

Op dit moment zijn we bezig met het opstarten van een nieuw transformatieproject. Als jij aankomend jaar bestuurslid wordt, zal je grote invloed hebben op het initiatief, het ontwerp en de uitvoering van het project!

SHS als minor!

Dit jaar is het ook mogelijk om te solliciteren als je interesse hebt om SHS als minor te doen. Ben je op zoek naar praktijkervaring in de vastgoedwereld, maar wil je meer verantwoordelijkheid dan een stage? SHS biedt zowel de ervaring die je op doet bij een stage, maar laat je ook groeien in verantwoordelijkheid en professionaliteit.

Wie zoeken wij?

  • Minimaal derdejaars student
  • Geïnteresseerd in de functie penningmeester of voorzitter/secretaris
  • Fulltime bestuurslid van februari 2019 – februari 2020
  • Iemand die enthousiast en gemotiveerd is voor nieuwe projecten
  • Een student met verantwoordelijkheid en op zoek naar praktijkervaring

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@shsdelft.nl of mail gewoon je vragen! Bellen kan ook op 06 13 45 19 01.