SHS Delft zoekt nieuwe bestuursgenoten

SHS Delft zoekt nieuwe bestuursgenoten

Voor de periode februari 2017 tot februari 2018 is SHS Delft op zoek naar twee nieuwe, enthousiaste bestuursleden.
Heb jij affiniteit met het transformeren van leegstaand vastgoed en wil je de kamernood onder studenten oplossen? Zou je graag een jaar praktijkervaring op willen doen in een team van studenten? Dan is een bestuursjaar bij SHS Delft wellicht iets voor jou!

SHS Delft wordt bestuurd door vier studenten van de TU Delft die zich een jaar fulltime inzetten voor de stichting. Dit bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom de initiatie, realisatie en het beheer van de transformatieprojecten. Zo doorloop je als bestuurslid alle bouw- en managementfasen en doe je ontzettend veel praktijkkennis op.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid vastgoed. Ieder bestuurslid heeft zijn eigen taken, maar je bent met z’n allen verantwoordelijk voor een project. Elk halfjaar worden slechts twee van de vier bestuursleden vervangen. Dit zorgt voor een optimale doorstroom en een minimale inwerkperiode. Voor de periode februari 2017 tot februari 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris/voorzitter en een penningmeester.

Secretaris/voorzitter
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de promotie van SHS Delft en de verslaglegging van de voortgang van de stichting en haar projecten. Je zorgt voor de continue naamsbekendheid van de stichting; affiniteit met publiceren en organiseren is daarom een pré. Goed plannen en overzicht houden is belangrijk zodat je de bezigheden van jouw medebestuursgenoten kan overzien. Samen met de voorzitter ben je altijd aanwezig bij gesprekken met externe partijen. Daarbij doe je dus veel waardevolle contacten op.

Begin september zou je aftreden als secretaris en aantreden als voorzitter. Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het gehele bestuur en overzie je de bouwprojecten. Daarbij is oog voor detail van groot belang. Je bent het gezicht van de stichting en het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Daarnaast stuur je het bestuur in haar dagelijkse werkzaamheden en leid je alle vergaderingen.

Penningmeester
Als penningmeester van SHS Delft ben je verantwoordelijk voor de boekhouding van de stichting. Daarnaast bereken je de huurprijzen, doe je marktonderzoek en onderhandel je met verschillende betrokken partijen. Je stelt de business-cases op en bepaalt zo de haalbaarheid van een project. Daarbij is het van belang om een balans te vinden tussen betaalbare kamers en huurprijzen die het project rendabel maken. Deze verschillende taken maken de penningmeesterfunctie heel divers en leerzaam.

Past één van deze functies goed bij jou en zou je SHS Delft een jaar willen komen versterken? Stuur dan voor 6 november je CV en motivatiebrief naar info@shsdelft.nl.

Heb je behoefte aan meer informatie en wil je SHS Delft eerst nog wat beter leren kennen? Kom dan op 20 oktober om 17:00 uur naar de interesseborrel in de Bouwpub! Voor vragen kan je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.