SHS Delft zoekt nieuwe bestuursleden!

SHS Delft zoekt nieuwe bestuursleden!

SHS Delft is op zoek naar twee enthousiaste nieuwe bestuursleden voor de periode van september 2018/2019. SHS Delft wordt gerund door een fulltime bestuur waarin vier studenten van de TU Delft plaatsnemen.

Een bestuursjaar kent een periode van 12 maanden waarbij de volgende functies bekleed worden door de bestuursleden; een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid vastgoed. Met z’n vieren zijn zij verantwoordelijk voor de stichting en haar projecten. Hierbij ben je als bestuur betrokken bij alle fases van het bouwproces, van de initiatieffase tot en met de exploitatie van een project.

Het bestuur wisselt twee keer per jaar, in september en februari, door om de continuïteit van de stichting te bewaken en om ervoor te zorgen dat er geen kennis verloren gaat. Hierbij schuift de secretaris na een half jaar door naar de functie voorzitter. Als bestuur werk je in een klein en hecht team waarbij ook ruimte is voor gezellige dingen. Zo gaat elk nieuw bestuur op bestuursweekend, vinden er verschillende bestuursuitjes plaats en doen we ook veel leuke dingen samen na kantoortijden.

 

De twee functies die vrijkomen in september zijn secretaris en bestuurslid vastgoed:

Als secretaris ben jij verantwoordelijk voor de verslaglegging van de stichting. Ook beheer je alle social media, website en de info-mail en ga je dus over de naamsbekendheid van SHS. Samen met de voorzitter ben je bij veel gesprekken aanwezig waarbij je veel waardevolle contacten op doet en wordt je zo klaargestoomd voor de functie voorzitter. Want na een half jaar zal je aantreden als voorzitter. Als voorzitter zal je het gezicht van de stichting zijn en ben je het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Ook ben je verantwoordelijk voor het gehele bestuur en leid je alle vergaderingen.

Als bestuurslid vastgoed ben je veel bezig met het zoeken van nieuwe projecten. Je bent samen met de penningmeester verantwoordelijk voor het opstellen van een businesscase voor projecten. Ook ontwerp je alle nieuwe plattegronden en ben je bezig met de bouwbegeleiding. Je bewaakt dan de bouwplanning en stuurt samen met de aannemer alle werkzaamheden aan. Als bestuurslid vastgoed heb je veel vrijheid in het kiezen van je eigen project. Voor deze functie is een bouwkundige achtergrond vereist.

 

Dus ben jij…

 • Enthousiast en gemotiveerd?
 • Op zoek naar praktijkkennis?
 • Nieuwsgierig om een eigen onderneming te runnen?
 • Geïnteresseerd in het transformeren van leegstaand vastgoed?
 • Iemand met frisse ideeën?
 • Een teamspeler?

Wat bieden wij…

 • De mogelijkheid om je eigen projecten te kiezen.
 • De kans om je ontwerp te realiseren.
 • Uniek bestuursjaar binnen een hecht team.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om een interessant netwerk op te bouwen.
 • Een bestuursvergoeding

 

Herken jij jezelf hierin? Stuur voor 6 mei je cv en motivatiebrief op naar info@shsdelft.nl!

Wil je nog meer weten of een keertje langskomen? Mail ons (info@shsdelft.nl) of bel ons (06-13451901)!