SHS Delft zoekt nieuwe bestuursleden

SHS Delft zoekt nieuwe bestuursleden

Voor de periode september 2016 tot september 2017 is SHS Delft op zoek naar twee enthousiaste bestuursleden. Heb jij een passie voor transformatie en vind jij ook dat iedere student een kamer moet kunnen vinden? Wil jij graag praktijkervaring opdoen maar wel in een team van studenten? Dan is een bestuursjaar bij SHS Delft misschien wat voor jou!

SHS Delft wordt bestuurd door vier studenten van de TU Delft die zich een jaar fulltime inzetten voor de stichting. Als bestuur zijn we verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom de initiatie, realisatie en het beheer van de transformatieprojecten. Hierdoor doe je als bestuurslid ontzettend veel praktijkkennis op binnen verschillende facetten van de bouw en management.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid vastgoed. Elk bestuurslid kent eigen verantwoordelijkheden en taken. Elk halfjaar worden twee van de vier bestuursleden vervangen, dit zorgt voor een optimale doorstroom en een minimale inwerkperiode. Voor de periode van september 2016 tot september 2017 zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris/voorzitter en een bestuurslid vastgoed.

 

Secretaris/voorzitter
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de promotie van SHS Delft en de verslaglegging van de voortgang van de stichting en haar projecten. Je zorgt voor de continue naamsbekendheid van de stichting, affiniteit met publiceren en organiseren is daarom een pré. Plannen en het houden van overzicht is belangrijk zodat je de bezigheden van jouw medebestuursgenoten kan overzien. Samen met voorzitter ben je vaak aanwezig bij gesprekken met externe partijen. Jij doet hierbij waardevolle contacten op.

De periode als secretaris geldt tevens als inwerkperiode voor het voorzitterschap, dat je vanaf februari 2017 zal verkrijgen. Als voorzitter ben je eindverantwoordelijke voor het bestuur en moet je oog voor detail hebben. Tevens houd je overzicht over het gehele project. Je bent het gezicht van de stichting en het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Daarnaast stuur je het bestuur in haar dagelijkse werkzaamheden en leid je de interne en externe vergaderingen.

 

Bestuurslid vastgoed
Als bestuurslid vastgoed ben je betrokken bij de zoektocht naar nieuwe panden, zo breng je de leegstand in kaart en ontwikkel je businesscases voor verschillende panden. In een verder stadium ontwerp jij de eerste plattegronden voor een gebouw en verwerk je deze tot bouwplannen. Je bent verantwoordelijk voor de haalbaarheid van het project door het maken van bouwtekeningen, het doen van aanbestedingen, het onderhandelen over offertes en het voeren van bouwoverleg. Daarnaast bewaak je tijdens de ontwikkeling de kwaliteit van de bouw. Gedurende de uitvoeringsfase zal je als bestuurslid vastgoed vaak op de bouw aanwezig zijn. Als bestuurslid vastgoed heb je  zowel affiniteit met ontwerpen, als met het uitvoeren en de bouwmanagement.

 

Past één van deze functies goed bij jou en lijkt het jou wat om SHS Delft een jaar te versterken? Stuur van voor 10 april je CV en motivatiebrief naar info@shsdelft.nl.

Heb je behoefte aan meer informatie en wil je SHS Delft beter leren kennen? Kom dan op 31 maart naar de interesseborrel in de Bouwpub! Voor vragen kan je natuurlijk ook direct mailen.