SHS Delft zoekt nieuwe bestuursleden!

SHS Delft zoekt nieuwe bestuursleden!

Voor de periode september 2017 tot september 2018 is SHS Delft op zoek naar twee nieuwe, enthousiaste bestuursleden. Heb jij affiniteit met het transformeren van leegstaand vastgoed en wil je de kamernood onder studenten oplossen? Zou je graag een jaar praktijkervaring op willen doen in een team van studenten? Dan is een bestuursjaar bij SHS Delft wellicht iets voor jou!

SHS Delft wordt bestuurd door vier studenten van de TU Delft die zich een jaar fulltime inzetten voor de stichting. Dit bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom de initiatie, realisatie en het beheer van de transformatieprojecten. Zo doorloop je als bestuurslid alle bouw- en managementfasen en doe je ontzettend veel praktijkkennis op.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid vastgoed. Ieder bestuurslid heeft zijn eigen taken, maar je bent met z’n allen verantwoordelijk voor een project. Elk halfjaar worden slechts twee van de vier bestuursleden vervangen. Dit zorgt voor een optimale doorstroom en een minimale inwerkperiode. Voor de periode september 2017 tot september 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris/voorzitter en een bestuurslid vastgoed.

Secretaris/voorzitter
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de promotie van SHS Delft en de verslaglegging van de voortgang van de stichting en haar projecten. Je zorgt voor de continue naamsbekendheid van de stichting; affiniteit met publiceren en organiseren is daarom een pré. Goed plannen en overzicht houden is belangrijk zodat je de bezigheden van jouw medebestuursgenoten kan overzien. Samen met de voorzitter ben je altijd aanwezig bij gesprekken met externe partijen. Daarbij doe je dus veel waardevolle contacten op.

Begin februari zou je aftreden als secretaris en aantreden als voorzitter. Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het gehele bestuur en overzie je de bouwprojecten. Daarbij is oog voor detail van groot belang. Je bent het gezicht van de stichting en het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Daarnaast stuur je het bestuur in haar dagelijkse werkzaamheden en leid je alle vergaderingen.

Bestuurslid vastgoed
Het bestuurslid vastgoed is verantwoordelijk voor de voortgang van een project en controleert en stuurt dit door het maken en ontwerpen van bouwtekeningen, het doen van aanbestedingen, het onderhandelen over offertes en het voeren van bouwoverleg. Daarbij bewaak je de kwaliteit van de studentenwoningen en onderhandel je samen met de penningmeester over de huurprijzen van de woningen voor de studenten. Een bestuurslid vastgoed moet daarom zowel affiniteit hebben met het ontwerpen, als met bouwmanagement. Ook het constant in de gaten houden van de vastgoedmarkt in Delft en omgeving, voor eventuele toekomstige projecten, ligt binnen jouw takenpakket.


Past één van deze functies goed bij jou en zou je SHS Delft een jaar willen komen versterken? Stuur dan voor 7 mei je CV en motivatiebrief naar info@shsdelft.nl.

Reacties: 1

  1. […] Mijn opvolgers hebben het hele project verder opgepakt, en op het prille fundament dat wij ooit hebben opgezet hebben zij fantastische woningen neergezet waar nu meer dan 250 studenten wonen. Als je zelf ook interesse hebt om bestuur bij SHS Delft te doen, solliciteer dan! […]

Reacties zijn gesloten.